Banán na serveru "iksde" 11 Feb 2021 15:30
Zdravím :) Dnes jsem dostal ban od DR.Narbeho s důvodem: co já vím, asi mu přišlo, že se k němu chovám arogantně.
Všechno to začlo tím, že jsem dal "fk" hráči Už nevím kdo, tak jsme to s DenKunDou vyřešili tak, že jsem si napsal fk a pohodka. Pak se na server připojil Narbe a pronesl legendární větu: "Jelikož se Silvrem se tu už řešilo několik problému (ani jeden) tak bych to vyřešil BANEM NA SERVER. Takže bych chtěl poprosit Minfase buď aby mi ten ban zrušil, (protože ban byl udělen dle mého UPLNĚ ZBYTEČNĚ + mi ani neřekl za co ten ban vlastně je) a nebo aby Narbe odešel z A-Teamu, protože teď upřímně lituju toho, že jsem si kdy dělal prdel z toho, že Timo, SuperHero(či jak se jmenoval), Banánek, Monny jsou stupidní A-Team. Protože Narbe je teprve totální tragéd.
A pro tebe Narbe bych chtěl říct, že k tobě od té doby co jsi admin jsem se nechoval nijak arogantně nebo tak nějak, k ostatním členům A-Teamu už vůbec ne a k Monnymu se tak chovám jen proto, že "jsme si na to zvykli, že si prostě nadáváme :)"
Pěkný den přeje: S1LVER <3
Kdyby se někdo z těch starších a zkušenějších adminů chtěl podívat na demo, tak to byla mapa jb_obama, čas 11.2 cca 15:10