ban neprávem 26 Mar 2021 23:23
dostal jsem neprávem ban
předem děkuji za unban
-UltixX
PS:
Minfasova matka je vyjetá šlapka
Děkuji za pozornost
dostal jsem neprávem ban
předem děkuji za unban
-UltixX
PS:
Minfasova matka je vyjetá šlapka
Děkuji za pozornost
ok
ale unban nikde, to zírám
chtělo by to ty pravidla nejen psát, ale i číst
Pravda, pravda, tak si je přečti. ;) Unban za teamkilly nedostaneš, dostal jsi ho jenom na 4 hodiny.
Byla to součást atrakce, takže podle pravidel bylo všechno v pořádku.
Možná by to chtělo pravidla detailněji specifikovat, aby jsme se příště vyhnuli takovým omylům.
Tak pokud máš dvouciferné IQ, tak chápu, že sis to vyložil špatně. Bohužel to je pravidlo pro ct :) A o samotných team killech je tam taky něco napsáno. A to, že jsi práci své matky přenesl na Minfasovu matku je možná i na permu. Idk jak moc Minfase zajímají nadávky do rodiny.
(Zase se vyjadřuju k něčemu co se mě netýka lul)
Tak pokud máš dvouciferné IQ, tak chápu, že sis to vyložil špatně. Bohužel to je pravidlo pro ct :) A o samotných team killech je tam taky něco napsáno. A to, že jsi práci své matky přenesl na Minfasovu matku je možná i na permu. Idk jak moc Minfase zajímají nadávky do rodiny.
(Zase se vyjadřuju k něčemu co se mě netýka lul)
Napsal jsi blbost, teamkilly se na CT vůbec nevztahují. A chápu že to může být matoucí ale to pravidlo je myšleno tak, že T se mohou mezi sebou zabíjet/zranit pokud je k tomu určena atrakce nebo hra. (Například aréna) Chápu že to může znít zmateně, protože nikde není definováno která atrakce právě je určena na zabíjení mezi T a která naopak není. Zde se dá dostat i do sporu, warden může dát výhodu hráči který bude mít za úkol ovládat atrakci autíčko/deathrun/švihadlo... a ostatní vězni půjdou dovnitř. V tomto případě atrakce je určena pro zabíjení mezi vězni? Těžko říct.
Počkat. Já tam napsal: toto pravidlo je určeno pro CT... Aha
Well tež mám dvouciferné iq :((
Naposledy upravil S1LVER 27.03 2021 22:48