29 Oct 2021 20:17
Rád bych zde začal řešit jednoho neschopného moderátora (Klazi.69)
Teď zde popíšu pár důvodů proč si myslím, že je Klazi neschopný moderátor a neměl by jím být.
-AROGANTNÍ A EGOISTICKÉ DÍTĚ Už nějáký ten pátek si všímám toho, že se s Klazim nedá rozumně domluvit nebo se ho na něco zeptat, respektuji a *VÍM*, že to není tvá povinnost mi odpovídat, ale když jsi teda ten moderátor a někdo se tě zeptá na normální věc, tak je slušnost mu odpovědět :) A ne se nad něj povišovat a nic neřešit, nebo mu 4x napsat, ať se do toho nesere. Tím, že se nad některé lidi povišuje, jsem už nakousl další bod, který bych vepsal ještě sem. Nechápu, kterej hlásek v hlavě ti říká, že je fajn nápad ostatním nadávat na serveru, nebo se nad ně povišovat a nebo jen proto, že jsi TY někomu dal ctban na 1000kol neřešit jeho stížnost na kempení venty/freekill.
-ZNEUŽÍVÁNÍ PRÁV (ASI) Nejednou jsem byl svědkem toho, že si nějáké ct spletlo hráče a řeklo někomu "Klazi", hned poté se Klazi respawnul a zdržoval takto hru zatímco nic neřešil. Nebo využije párkrát respawn, aby se dostal jak na stupínek v atrakci (ano, poté se sice zabil, ale ct si toho třeba nemuselo všimnout a takto dát zbytečně freekill a jak Klaziho znám, tak by pak ještě dostalo ban za úmyslný freekill nebo demenci tak, jak on to má rád :)))) Nebo jsme ho jako VD blokoval v cele a on se jen tak respawnul mimo celu a jelikož je to skvělý mod, tak jsem asi tak 10 vteřin na to dostal fk a Klazi se ani neobtěžoval to nějak řesit, ačkoli byl hned vedle ctčka a situaci viděl. + Teamování při OITC.
Ještě něco jsem chtěl dopsat, ale teď si na to nemohu vzpomenout, takže to už zakončím tady.. Možná to působí jako babycry z mé strany, ale když se s ním nejde domluvit normálně, tak to musím cpát sem.
Už si ani nemyslím, že by se to nějak řešilo poté co jsem viděl, jak A-Team "vyřešil" tu Cr4zyho permu, ale třeba si ten duševní mrzák uvědomí, že by mohl zapracovat na svém chování, protože zatím jen dává bany za demenci, nevhodné chování nebo jen tak, ale sám se chová jako absolutní debil. Toť vše.
Pěkný den přeju.
Š1FLER✌️
Traxen,
Clyde,
VAC Xatarii™,
Matar,
Babišova koule,
DSC,
Minfas,
už jsem doktor ok?,
ジSimp killerジ,
Ervín,